Pánská jízda 2011

Roznov 2011

Tak letošní pánskou jízdou byl pověřen Bzikkk. Už podle početného osazenstva bylo jasné, že tato historicky druhá jízda bude urcitě skvělá. Roznov 2011 A to jsme ještě netušili co na nás pořadatel přichystal. V osazení Bzikkk, Plastell, Topper, MuZ, Pini, Aďoš, Lukys, Blachy, Kuzmič a já vyrážíme po dálnici směr Brno. V hlavách nám začaly běhat myšlenky, kde nás asi tak Bzikkk může tím směrem zatáhnout. Brzy stavíme na benzině blízko Klimkovického tunelu, kde čekáme na první brzdu Miguela, který měl asi plné ruce práce spnit hornické povinnosti, aby ho žena pustila s námi :) Topper šel procedit písek z jeho Roznov 2011 prochladlých ledvin, kuřáci čmoudili jak zběsilí a mě Pini v klidu při náhodném omrknutí SPZ sdělil, že mám propadlou technickou. Na tuto nepříjemnou věc jsem naštěstí brzy zapomněl a nenechal si zkazit akci. Miguel ani po půl hodině nedorazil, a tak jsme raději pokračovali dále, abychom dorazili ještě za světla. Přijeli jsme do Brna a odbočujem směr centrum. Kde nás to vede? Vzdyť Brno kromě okruhu nic nemá! Naštěstí došlo pouze k malému nedorozumnění a pokračujem směr Znojmo. To uz vypadá lépe, tam přece umí dobré vino :) Nakonec přes Pálavu dorážíme do kempu ATC Merkur a máme zařízeno super ubytování v nových chatkách, kde se našlo místo i pro mašiny ve venkovní zastřešené části.

Lukys vytáhl láhev prémium hrušky, Topper něco neidentifikovatelného z trenek, prostě každý něco a bez Roznov 2011 nějakých dlouhých přestávek nás Bzikkk někam táhl s prohlášením, že máme zpoždění. Měli jsme si vzít pouze něco teplého na sebe. U vrátnice potkáváme horníka Miguela, ten dostal klíče a instrukce co dál. Počasí bylo velice slibné, Oskar pral jak za mlada a my šli dál a tak za necelých 15 minut dorazili pěšky k vinnému sklípku lehce utopeným spolu s pár dalšími domky blízko silnice. Ve sklípku byli lehce nasraní lidi, jelikož jsme dorazili o nějakou chvíli později než bylo plánováno. My se tím ovšem nenechali vykolejit a začali si dávat vinko do kotle. A to hlavní mělo teprve přijít. Náš someliér ještě netušil, že má mezi degustátory experta, Roznov 2011 synka z vensnice, který zná hodně vychytávek, a to i v oblasti technologií výroby kvalitního vína. Pánův doposud protivný kukuč vytřídal výraz seroucí kočky pod rozkvetlou jabloní a rodící se amok smíchu v momentě, kdy mu Topřík prozradil tajemství proti zvlhnutí slámy při zrání hroznů. Pronesl:”Podívejte se, já vám poradím, to musíte posolit, to vytáhne tu vodu :)” To, co nastalo pak asi nemá opět cenu popisovat a mnozí z nás měli problém udržet to, co měli v puse, pokud jim to ještě před tím nezaskočilo! Pak už jsme si jen nechali vyměnit skleničky od hořtice za normální skleničky na víno, dokončili degustaci a veselí se vezlo v nastolené hladině. Doslali jsme taky výbornou večeři a další vínečko. Někteří si pár lahviček vzali sebou, domů, někteří při odchodu lehce upustili před sklepem přes zábradlí a některým ani vinečka nebylo dost a tak se rozhodli přilepšit nám všem pivkem. Bzikkk přišel k borcovi a objednal: “13 piv prosím.” Otočil se a dodal: “Pastell, Roznov 2011 zaplať to :)” I tak nám ti dva žádné pivo nedonesli, protože se jim větsina piv nechtěla nést, a tak téměř všechna skončila i se štucky v poli. Cestou do kempu pak potratil Bzikkk klubové tričko a MuZ si stihl pořezat ruku. Jeho slovy prostě tragedie :) Bziček se pak kolegiálně dožadoval kombinaček, že mu ruku zašije! A to došlo i na hvězdářství a večerní hygienu v blízké vodní nádrži. A kdo jiný opepřil večerní koupel? No přece náš milý Topřík. Ten nejprve ve tmě a vinném opojení stihl pochcat úplně cizí osobu odpočívající u břehu. Následně si střihnul jednoho povedeného snožmáka do 20cm hluboké vody, přímo vedle relaxujícího Pastella, který v tom brouzdališti ležel a byla mu vidět jen hlava. Po celý další den tak bylo možno poslouchat jednu hrozně trpící osobu a nejen to. Ke zmírnění bolesti použil moderní smeták, který po vzoru McGyvera otočil o 180% a použil ho místo fofr hole k rychlejšímu pohybu terénem.

Ranní orba na rádiu Myš probíhala v nejbližším restauračním zařízení, pak odpočinek a také zkušební start mašin s hledáním vhodného restauračního zařízení pro oběd. Roznov 2011 Byla vybrána pizzerka a pro mnohé to byla i zkouška toho, jestli se to cufne nebo ne! Během oběda dorazil i poslední člen výpravy, Zdeno. Odpoledne jsme vyrazili Roznov 2011 na vyjížďku po okolí a udělali fotosérii ve vinici, za kterou i s ostatními fotkami moc děkujem Lukysovi. Vyjížďku ukončil až déšť. Celý den se jinak vezl v pivním duchu, započalo to birelkem během odpolední jízdy a pokračovalo to večer v jedné z mnoha restraurací a kiosků v kempu. Nemohli jsme se příliž zmrtvit, protože to nebyla poslední věc, kterou pro nás Bzikkk připravil. Druhý den jsme měli být přichystaní na odjezd již před osmou. Málem by to klaplo, kdyby kluci z Yamaha týmu vstali. Holt ty Yamahy, to je tragédie :) Až se kluci probrali, vyrazili jsme do Tesca v Brně pro snídani a dál směr okruh. Bylo jasno, poslední překvápko bylo WTCC a několik závodů včetně výroční jízdy Chevroletů.

Roznov 2011

Z okruhu nás vyhnal vítr a bouřkové mraky. Stihli jsme tomu ujet po dálnici, ale za Olomoucí jsme se po zlepšení počasí rozhodli pokračovat na EceHomo a ještě trochu pojezdit. Po téměř hodině jsme již jeli pomalu domů směr Moravský Beroun, Vítkov, Odry, Fulnek, Ostrava a Rychvald, kde nám Lukys udělal na PigHousu poslední fotku z jízdy. Tak, tohle byl jen zkrácený popis toho, co se dělo a zbytek nejsem oprávněn kvůli účelu akce a jiných chlapských věcí sdělovat :)




Bzičku, děkujem! A za rok opět a zase! A tu další plánuju vlastně já, snad se mi to taky alespoň tak dobře povede. Celá fotogalerie tudyk

ElKiri